Phuu

Allt gick bra hon hade lite problem men de va lätt att fixa, som jag sa ;-)
här kommer lite bilder
 

Tandläkare inte kul

Tja! Snart ska jag ta med hästen till tandläkaren... Spännande!
Hon har inte känts riktigt bra i ridningen senaste tiden,och förra gången hon kändes så här så var de för tänderna, och de blev bättre då efter dom raspades lite. Så vi ska titta om det är samma problem nu, Troligtvis är de de, vi får hoppas iallafall. Kommer bilder senare :*
/Matilda och Waphine
 

Här har ni mig och Waphine...

Hej!

Mitt namn är Matilda och jag är 13 år, jag har en D-ponny som heter Waphine, hon är 12 år och jag har haft henne sen jag var 8 år, så de är ett tag :D Jag står i ett stall som heter Stall gammelgården och de ligger i Norrby. jag och min ponny har haft många härliga år tillsammans, och många fler ska de bli. I början när jag hade henne så skänklade jag på sadelkåporna, haha de såg väl inte så bra ut, men vi köpte henne för att både min mamma och jag skulle kunna rida, jag kunde ju inte så mycket i början så mamma fick rida mycket då. Sen när jag hade växt till mej så fick börja med privat lektioner, först för en tjej som heter Isabelle som hjälpte mej med de mesta, sen bytte jag till en annan tränare som också va as bra hon heter Jennie Larsson. Nu tränar jag för Kristian von Krusenstiernas beridare och jag är så nöjd med henne. Jag och Waphine tävlar LB i dressyr, och satsar på LA till hösten. Vi hoppar också men tävlar inte i de :)
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Den äldsta och den minsta

Hej! 

Amanda Bokstam heter jag som skriver nu, och jag är en glad men envis tjej som nyss fyllt 18 år. Jag bor i Stockholmsförorten Tyresö med mina föräldrar (skilda dock) samt syskon och en liten vovve. Jag ska börja mitt sista år på gymnasiet till hösten, där jag pluggar foto som jag totalt älskar!

Något jag älskar ännu mer är min lilla vackra ponny. Birtley Daylight heter hon, ett welshsto på 128 cm född 2003. Vi har en ordentligt lång historia bakom oss men den kan vi ta i ett framtida inlägg. Jag har i alla fall ridit henne sen 2009, då hon stod på ridskolan jag red på. På den tiden var hon en skapligt bra avkastare och stack med typ alla som satt upp, men jag vägrade ge upp. 2010 tog jag henne på foder och 1 juli förra året köpte jag henne, och oj vilken skillnad det blivit. Day är fantastisk att rida när man kommer på hur hon fungerar, för då gör hon verkligen sitt bästa. Om man bråkar för mycket däremot slutar det oftast inte så bra ;) 
Just nu håller jag på att sätta igång henne igen efter en viloperiod på lite drygt två månader. 


//Amanda och Daylight

Om mig och min bästavän

Hej! 
 
Mitt namn är Alice Rutström och jag föddes år 1997. Sedan dess har jag bott i en vila tillsammans med min familj i lilla vega som är en del av haninge. När jag var liten brukade mamma ta med mig till stallet, ja kunde varken sitta eller gå själv vid den tiden men mamma skulle pronto ha med mig i stallet. När jag hade fyllt 3 började jag rida och mamma var överlycklig såklart. Några år senare insåg jag själv att ridsporten verkligen passade för mig. Jag red på ridskola fram till jag blev 8 sen hade jag en foderhäst i över ett år och sen var det tid för egen ponny. Vi letade i hela sverige efter en Bponny som skulle passa som första ponny för mig. Efter ett halvår hittade vi en ponny i Dalarna. Ponnyn hette Rocket, och jag ägde sen Rocket i 3 år men eftersom han va en Bponny så växte jag ur honom och vi blev tvungna att sälja honom. Efter det köpte vi en Dponny och de är ponnyn jag äger idag. Hon heter Wildflower men kallas wilda, hon är ett sto med mycket energi och en extremt stor vilja till att vilja lära sig nytt. Hon är så gott som alltid glad och hon älskar att få uppmärksamhet. Jag och wilda har tävlat i både dressyr och hoppningen men nu satsar vi mest på dressyren. Wilda är 7 år och jag har haft henne sen hon var 5 år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till vår nya blogg!

 hastradd.blogg.se/ Amanda, Alice & Matilda