Från början till nu

Känslan första gången jag fick reda på att vi skulle skaffa häst var enorm! 😍De tog ett jag att fatta att hon faktiskt skulle bli min, tog lång tid att få in de i hjärnan, och jag visste väl inte vad de innebar med egen häst jag va ju bara 8.
Under åren tillsammans med min Polle har vart dom bästa i mitt liv :) nu idag skulle jag inte kunna leva utan henne.
Att ha häst kräver mycket ansvar och de har jag som person vuxit på. Men illafall när jag fick henne började jag att skänka på sadelkåporna så liten var jag och då blev de ju inte så seriös ridning. ;) sen bytte vi stall från där jag lärde mej rida till de stallet Alice stog i och de var där vi lärde känna varandra
Hon och jag fann varandra direkt kan man säga. Hon hjälpte mej med ridningen, jag tog lite lektioner för henne :) och sen dess har vi stått i samma stall förutom ett. Nu är vi typ systrar ;)

De var i de förra stallet jag började tävla lite hon kunde inte ens gå i form i ett varv då utan att krångla, och de var typ bara ett år sedan. Så de har gått fort fram för mej senaste tiden. För nu går de bättre än bäst med ridningen. Träningar både hemma och för träningar går toppen. Nu på alla tävlingar går de mycket bättre än för ett år sen. Hon går i form, jobbar fint med bakbenen och kroppen hela programmet, men hon är fortfarande för saker som barn och domarbås haha. Men de är de jag gillar att ha en häst som är vaksam och inte helt död :)

Jag älskar häst livet och skulle aldrig byta ut de mot något annat liv. :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: