Godmorgon bloggen

Idag är de tävling, riktigt taggad är jag! Ska bli så kul med att äntligen få tävla. Jag har laddar upp med två träningar denna vecka. Har fått några riktigt bra tips på hur man ska få till dom dära exta poängen. Så de är bra eller hur?;) 
Idag ska kag få inviga mitt nya sadelskåp. Pappa mamma mormor och morfar har varor så flitiga och byggt mitt nya sadelskåp i frya dagar nu. Riktigt fint blev de asså och Gud vad de kommer underlätta. 
Skåpet är ett svart med detaljer överallt. Inuti är de krokar och en handuk som de står Matilda på, och självklart en sadelhängare då. Ett fack över skåpet där man kan ha snoddar någon borste och typ smink till tävlingar och sånt. Och även än spegel har dom satt in. Aa kan inte annat än säga att de blev perfekt! De kommer lite bilder senare  på hur de ser ut. Har tyvärr inte hunnit ta de än men kan ta och lägga ut lite bildr snart. Aa önska mig lycka till nu!  😁för nu är de dags att åka till stallet och fixa 


Hittade denna bild i mitt kamera album. Gammal bild på när jag rider min förra tränares häst. Shit vilken skillnad från ponny :) haha stabilt med tenniskomplex och mjukisar... Aja hahah ;) 

Godnatt

Hej bloggen och ni som läser. Jag vet att jag sa att de skulle komma upp lite uppdateringar om bloggen och att vi skulle nya portal osv. Det kommer! Det är mycket nu och jag och Alice hinner aldrig ta dom riktigt bra bilderna. Men jag lovar de kommer Vi har tagit några hittills så får väl se om vi tar någon av dom så länge. Men jag hade velat haft en riktigt fin bild på oss till ny header. Men men. 
Imorgon då. Jo de är tävlingsdag, Startar 2 klasser. En LB:1a och en LA:1A kul med ett nytt program jag aldrig ridigt förut. Det känns som att de är ett program som passar mig och waphine riktigt bra. 
Jaa och där lär ju vi vara hela dagen. Men de kommer bli mysigt. Mellan klasserna har mamma fixat picknick oxå så morgon dagen kan ju inte bli bättre. 
Hör av mig från tävligen mellan klasserna igen 😘godnattCharmig hund man har va?;)

Hola alla bloggläsare

Jag är riktigt glad idag även om dagen inte varit den bästa. Waphine var inte kul alls att rida idag, tjafs från början till slut. Men vi höll på att tästa några bett för hon har hållt på att vara rätt så konstig ett tag.. Tråkigt men hon är väl bara inne i hennes perioder haha de är så typiskt ston. 
Men men just nu ligger jag och tittar på trolljägarna, måste säga att de är ett riktigt bra tv program.  De är ett program som tar tag i allt som näthat och nätmobbning har med att göra. Pratar och hjälper som utsatta och stoppar dom som mobbar. 
Det är oxå helt j*vla sjukt hur vuxna människor väljer att lägga mer sin tid på att förstöra andras liv genom nätet.  Att folk ska behöva utsättas för saker som dom visas är helt obegripligt... Jag som är 14 år vet bättre är 40 åringar och de skrämmer mig lite. USCH!
Nu ska jag sova iallafall hoppas folk skärper sig en näthatet och förstår att de sårar och i värsta fall tar folks liv..
Godnatt:*

 
Gårdagens tävling!

Igår på tävlingen gick de väl både bra och dåligt. På framridningen gick allt bra utom halterna då hon vill ta upp huvudet och se ut som en åsna. Annars var jag riktigt nöjd faktiskt. Sen är de ju då dags för min tur och jag rider först runt där lite innan jag får start signal och då går allt oxå bra. Men sen när jag startar vad händer då liksom... Jag gör halt och rider vidare då vill hon inte gå på en långsida så hon ska bara in i mitten hela tiden. Och sen inte långt efter de tvärnitar hon. Sen efter de var de inga flera missar men jag jade känsla av att hon ville stanna hela tiden. Men självklart var de saker som var bra oxå som vissa övergångar och galoppen är jag nöjd med faktiskt. 
Men men efter allt så slutade vi på 62,85% vilket inte alls är en dålig poeng men självklart känner man ju att man kunde gjort bättre. Men så känne man ju alltid. Så de är bara ta med sig felen denna gång och ladda om till näsa helg då jag oxå ska rida min första LA:1 spännande ska de bli😁


En bild från framridningen igår :)

Info om bloggen

Jag och Alice tyckte de var riktigt krångligt de där med att fixa de design och sånt för vi ville ändra så mycket saker, nästan allt. Så vi har valt att byta portal. Vi kommer byta till Horseworld då de är en lätt portal att fixa grejer med och de är liksom en portal för hästmänniskor. Det är inget fel på blogg.se bara att de är skönt med en ny start. 
Så vi håller på att fixa grejer med den nu men den är inte klar så jag länkar och skriver så fort den är klar. 

Då var man på gång igen

Sitter inne hos frisören med morfar. Inte jag som ska klippas tyvärr, de hade behövts utan det är morfar som får lyx behandling ;) efter de ska han skjutsa mog till stallet. Jag ska träna program idag. Tävling på fredag så de börjar dra ihop sig. 
Ikväll så tänkte jag och Alice fixa bloggen ny design och ny header, och jag hoppas Alice går med på att byta namn. Haha ;) 
Men håll koll på bloggen lite senare ikväll. Så får ni se den nya designen 


Lov planer

Godmorgon äntligen är de lov. Inte så mycket planer detta lova faktiskt riktigt skönt ska de bli med 10 dagar ledigt från skolan. Men några saker är planerade. Säsongens första tävling ska tävlas i veckan de är en LB:2a, de programet har jag aldrig ridigt förut så de ska bli spännande. Speciellt att detta program är på lång bana. 
Onsdag är de träning inför tävling. Jag ville gå igenom lite exta saker innan så allt sitter. Jag jar några jag vill slå där borta ;) men först och främst vill jag få en ritt som är mjuk och fin och att jag känner att waphine lyssnar på mig.
Men annars så är lovet rätt så lugnt. Stallet står ju på schemat varje dag mem annars inte så mycket mer. Skönt!
Hej bloggen

Länge sen vi sågs nu. Jag vet att bloggen hamnat i andra hand senaste tiden. Men livet har inte varit på topp om man ska säga så. Och jag valde med flit att inte blogga. Jag orkade bara inte. 
Men allt är påväg tillbaka och även bloggsuget.
Det som har pågått är mycket med waphine. Hon har haft en väldigt konstig period med de mesta, svullna ben i tre veckor, konstiga utslag på bogen, konstigt beteende i höger sida även i hantering, och i vissa stunder har man varit riktigt orolig... 
Men som tur va är de ingen jättefara och  hon och jag mår bättre så jag bestämde mig att komma tillbaka. Jag är ledsen att jag varit borta men huvudsaken är att jag bloggar igen och jag och Alice ska snart pigga upp bloggen lite. Så vi får se när de blir men Någon gång i veckan 👌
Hörs imorgon igen. Godnatt