Äntligen

Sitter i bilen på väg till Göteborg äntligen fast är klarvaken kl 1 på natten. Jaa jag kan inte somna i bilar de är bara så, hur mycket jag än försöker. Fast jag är ju inte trött än så de får ingen nöd på mig inte.
 De är så jädra tät dimma här. De är lite läskigt att åka i faktiskt måste jag erkänna. Vi ser bara 10 meter fram så de är lite läskigt, med den försvinner nog snart... Får vi hoppas. Fast de är så mycket som kommer hända så de glömmer jag snart bort. 
Allt känns lite ovärdeligt faktiskt ha längtat i 2 månader och så äntligen händer de. Kul såklart oxå, men jag har nog inte insätt att de faktiskt händer än ;)
Jag har varit där 1 gång förut. Inte på Horse show men i Göteborg på Liseberg. De var super kul vad jag kommer ihåg men jag uppskattade Ju inte staden då som jag kommer göra denna gång.
 I know im gonna like it ;)
Kommentera gärna låtar här eller på min instagram- @matildakindwall heter jag där. Musik är väl min räddning denna resa ;):)






Veckans höjdpunkter

Som varit:
Måndagen rid pass. Hon var super fin och lyssnade på ALLT jag sa till henne att göra. Bästa passet på länge kan jag lova.








Kvällen/ eftermiddagen med härliga vänner. Vi var i centrum och titta på lite saker innan vi åkte till donken och åt lunch. Efter de åkte vi alla hem till manda och spelade spel och pratade. De var super mysigt.

Övernattningen med stallgänget. 
Jag Alice Emma och Alice hade en övernattning med mycket kul. Amanda kunde tyvärr inte vara med för hon skulle göra något med klassen. Men de kommer ju fler tillfällen 
Vi lagade maten helt själv också. Fläskytterfilé med klyftpotatis sallad sås och dricka. Tycker vi var riktigt duktiga faktiskt och de blev riktigt gott. Vi tittade på film men alla tycktes inte att uppslatta den...👇


Men de var kul ändå ;)









Kommande:
GÖRTEBORG HORSESHOW såklart. Inatt drar jag och Alice R till Göteborg och även Ullared på lördagen. Vi ska mysa i bubbelpoolen på kvällarna och äta hotellfrukost på morgonen. Dagarna kommer vara fyllda av aktiviteter. 
Fredagen: horseshow och shopping på messan.
Lördag: Ullared på förmiddagen. Och shopping i Göteborg på eftermiddagen. Och middag ute. Sen såklart mysa i bubbelpoolen på hotellet.



Veckan som skulle vara ett lugt lov blev allt annat men så värt de, har varit och kommer vara med människor jag tycker om och också göra sakerna jag gillar mest på hela jorden. Shoppa, hästar för hela slanten ock umgås/umgicks med vänner. 

Ibland är liver bra!



"Nya"rummet

Möblerade precis om i mitt rum. Så bra blev de. Jag satte sängen i andra sidan av rummet och väggen mittemot kom en tv upp. Jag fick den av mormor och morfar här om dagen, och jag fick typ spel inombords av lycka 😍dom är bäst. Sen kommer boxern som mamma och pappa beställt imorgon så jag kan titta på tv ;). 
Men de är inte bara de som får de att kännas bra och bättre än förut utan allt känns så mera ombonat. Mer tavlor på väggarna och rosetterna åkte upp på väggen också. Lite blommor och en klart bättre placering av alla möbler. De gör ju mucket också  självklart.

Waphine var härlig att rida idag ute i vår vädret. Hon var PIGG. Men kan skriva mer detaljerat sen nu ska jag äta :) 












Godmorgon

Är taggad till topp idag. Jag och Waphine ska vara med i program ridningen på Ågesta idag. De är typ lite trix hur man ska samla in dom dära extra poängen på tävlingarna. Senaste tävlingarna har ju jag varit 1-2 utanför placering varje gång, så jag tror de här kan hjälpa.
Anda planer idag är inte många. Jag ska ta de lugnt,de är ju lov så jag hinner göra andra saker om jag skulle vilja.
Juste igår gjorde jag gelenaglar hemma för första gången. Jag tycker de blev rätt så bra för att ha gjort de själv för första gången eller vad tycks? 






Väntar på pojkvännen

Heej!
Idag var det möte på Ågesta ridklubb, alltså den klubben jag och Matilda tävlar för. Mötet handlade mest om tävlingssesäsongen och kommande träningar. Efter mötet körde mamma mig till lukas och nu sitter jag och väntar på honom utanför hans lägenhet för han är ute och Springer 




Godmorgon

Idag är jag pigg, För typ första gången på 2 veckor. Jag sov 9 timmar inst så kan ju vara derför. 
Dagens planer idag, är skola och stallet. I skolan ska jag jobba matte och so. Är sen med en uppgift som skulle vara inne så den måste jag jobba med idag. Stallet då, jo de är som vanligt jag ska rida och fixa saker. Waphine var stel och jobbig att rida igår så vi får hoppas att jag red igenom de så hon är bättre idag. För de kändes som om hon kom igenom de stela igår. Men man kan aldrig veta med den bruttan ;) 
Nu börjar skolan så hör av mig under dagen :)



Hejdå...

Till denna hämska dag som tur är. 
De började med att jag var supernära på att missa bussen. Sen har jag haft känslan hela dagen om att jag har tappat bort min mobil. De är 2 arbeten som skulle vart inne. Ett i morgom som jag knapt börjat på och ett förra veckan i slöjd som jag inte är klar med. 
Jag har suttit och pluggat hemma så långe man känner att ögonen kan värkligen inte hålla sig vakna längre dom bara stängs vad man än vill.
Stallet var som värsta drömmen idag om man jämför med rästen av dagen. Även om jag bara hade en timme på mig att. Mocka, packa Hö, göra kraft, ta in alla hästar, ge alla hästar mat, borsta, fixa vatten till alla och rida...var de inget i jemförelse med rästen av dagen Men mamma och pappa var sena med hämtningen och de var ju tur de. Jag hade aldrig hunnit fixat allt de annars.

Waphine var på topp humör och härligt pigg i ridningen idag, hon och kompisen wilda busade även mycket i hagen med bockningar och glädjeskutt, de blev man så glad bara av att se :) Såå aa stallet räddade min hämska dag idag från deppigheter. Nu är de väl mittemellan humören för jag vet att imorgon får jag skäll för jag inte är klar av skolan. Men samtidigt finns de inget jag kan göra nu. De skulle jag tänkt på tidigare. Så jag får ta min smäll. 
Godnatt från mig, är sjukt trött och måste ladda inför i morgon :/




Skola

Dags gör skola. Jag är trött idag men nästa vecka är de sportlov och Gbg horseshow. Så de är bara för mig att stå ut. 
Schemat idag i skolan är lugnt. Varje måndag faktiskt.
Oj såg att klockan var lmycket. Måste springa till bussen men är tillbaka under dagen igen :)






Godmorgon

Måndag igen. Jag sa att helgen skulle går fort haha och de gjorde den oxå. Lördagen var ju helt klart min favorit ;) 
Mamma och pappa och Marcus kom in till mig på morgonen med frukost på sängen och paket. Sen fick jag åka och pussa på prinsessan, vi bjöd oxå på tårta i stallet. Och sendan hem igen för att hämta min kompis som skulle me oss hem och baka tårta och även vara med på kalaset. Haha de var de som var planerat men vi kände för en sova över kväll oxå så jag hade världens bästa födelsedag. 
Tack dör alla gratulationer och till alla som gjorde den perfekt :*



Hola

Humöret på topp idag. Jag har varit med kompisar hela dagen, Waphine var på bästa humör okej förutom när vi red.. Då var hon RÄDD. Jag har fått mycket gjort i skolan, och aa dagen har varit super.
Dagarna går fort och lördagen närmar sig. 
Planer på lördag är att vi firar mig på morgonen, sen så är de träning på Ågesta. Sen är de hem och göra i ådning för kvällsfirandet med släckten. 


Haha jag fyller ju lite mer än 1 men ÄLSKAR bilden ;)

Hur har eran dag varit? ;)

Äntligen landat i stallet...

Efter en lång dag i skolan. Eller så lång var de inte men de kändes så. Jag fick inte så mycket gjort idag, Mest pratat med kompisar, fast om viktiga gjejer vilket var skönt. 
Men lite har man ju fått gjort iallafall. Matte har varit största fokus. Sen lite no och so. 

Nu iallafall är jag i stallet. Jag tror inte jag ska rida, för veterinären var ute idag till waphine och tog nya blod prover för att se vad de nu kan vara med hennes konstiga värden. :/  Det kan ha och göra med att hon inte dricker så bra. Men vi får se. Hoppas på de bästa :) 


Sommar,  Åå vill ha sommar nu! 

Saker börjar närma sig

Jag längtar så sjukt mycket efter några speciella dagar ni som börjar närma sig😍 

Först nu på lördag faktiskt, 15 februari är min födelsedag. 
Bara 5 sagt kvart till jag blir fjortis ;) 

En julklapp jag och fick vara att åka till Göteborg. Vi ska bo på hotell i 2 nätter, gå en heldag på Göteborg horseshow och en dag till att bara gå i Göteborg och shoppa och bara mysa. 



Jag, Alice och min kompis från Strängnäs ska på träningsläger i sommar. Jag har varit där en gång förut och i sommar har Alice och Kristin de oxå, jag och Alice skulle dit i somras men Hennes häst wilda blev sjuk :( men i sommar ska vi dit igen iallafall och de ska bli så kul. Kristin är nu en av mina närmsta vänner och hon har varit på samma ridläger i flera år i rad. Så jag tänkte att hon behövde något nytt, plus att man får lära sig saker istället för att bara rida ut och sånna saker. 
Jag har aldrig lärt mig så mycket på en vecka förut så jag längtar så jag nästan spricker ;) bra med bra människor och hästar en hel vecka. Kan de bli bättre?



Sist men inte minst alla tävlingar jag och waphine kommer tävla denna vår och i höst. I vår nu som kommer ska jag tävla L:B och träna på L:A nivå. För till hösten ska jag och waphine ev vara med i ett div 2 lag och då är de L:B er och L:A i finalen.
Så kul ska de bli!





Godmorgon

O då va de skola igen... Helgerna går fort. Men jag ska inte klaga. Snart är de sportlov och vila. 
Dagens planer är stallet och skola. Skolan är lugn idag. Jag har idrott och slöjd sen slutar vi kl 15. 
Och stallet är som vanligt jag ska fixa allt till henne och rida. 
Så de är en rätt lugn dag. 



Haha de är verkligen så ;) 
Ha en bra mondag. :)




Gårdagen

Ja som sagt hela dagen igår spenderade jag med min bästa vän, vi åkte gokart bowlare och åt på resturang.
Vi hade de super mysigt! Vi började med gokarten kl 12. Mandas pappa och mamma var säkra på att dom skulle vinna men lilla jag varvade dom två gånger. Jag tror att dom blev väldigt förvånade men jag kör ju gokart varje gång vi är i Skåne (som brukar bara varje sommar men inte sommaren 2013)
Så man kan säga att jag kan de ;) 

Sen ropade allas magar efter lunch så vi  gick på en thai resturang, de var värklugen super gott, thai är min favvo mat, så de satt som en smäck! 
Och sist men inte minst gick vi och bowla. Vi hade dock inga rennor på banan... Hahah så jag tror att mer klot åkte ut i skårorna men men jag fick tillslut ihop 120 något. Mandas pappa vann sen Mandas mamma, sen Moa som är storasyster, sen jag och sist manda. Hahah de var värkligen inte våran grej de där min och Mandas. Haha vi skrattade oss igenom hela bowlingen. Men tur att vi hade roligt iallafall, de var de som räknades ;) 
Jag åkte me henne hem och vi sjöng typ hela kvällen. Haha vi hade värkligen super kul. 


Jag



Manda 




Bowlingskorna är så fula 😂





Haha nä de var inte sånna bilar vi åkte utan sånna 👇


Och så såg även banan ut 











Så såg banan ut åvanifrån ;)

Bra nyheter

Hej! 
I fredags var jag och mamma med wilda till stav hästklinik (som nu heter evidensia) för att kolla om hennes sår har läkt bra och få råd om hur vi ska gå till väga med det och även ge henne vaccin. Veterinären tyckte att vi hade skött såret jättefint och att såret var bara ytligt så det fanns inget att göra åt det. Veterinären tyckte även att jag kunde börja rida igen, så nu har jag börjat rida igen! :)