söta lilla nallebjörn

Under veckan har de kommit en söt islänning till vårat stall som heter Trû. Jag är inte helt säker på stavningen men de utalas Tru. 
De är den mest gosiga häst/islänning jag träffat. Hon är alltid glad och är värdens snällaste samma med ägaren Alice. Inte Alice med wilda utan en till Alice har flyttar hit. De får någ bli Alice 1 och Alice 2 haha 
Men Alice (Tru) tränar och tävlar i.. Em Gud jag vet inte vad de heter men dom springer runt i ett ridhus runt domare. Och gör ökad tölt, minskad osv Gud vad pinsamt att jag inte vet vad de heter men ni får ursäkta mig.  :/ 
Jag har själv inte vart på någon sådan tävling så kan inte så mycket om de. :) Jag vet att dom är duktiga iallafall. Waphine min häst är bara inte så snäll mot Tru. Dom står bredvid varandra i boxarna men waphine värkar inte gilla de så mycket.
Jag tror min häst har någon sjukdom att hon inte gillar förnedringar för de är varje gång de kommer en ny häst eller bara att en stol ligger ner på stallplanem så reagerar hon. 
Hon hugger och atakerar nu. Men de brukar hon göra när någon ny kommer så vi får hoppas att de lägger sig för de brukar de nämligen också göra  ;) 

Här är sötnosen 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: