På väg

Nu rullar bilen mot Ågesta och de är träningsdags 👌


Jag kan försöka hinna lägga upp lite bilder senare på lektionen kanske en kommer en liten film me ;) 

Godmorgon

Idag står träning på schemat! 
För min tränare Jossefina.
Som ni säkert läste så har Alice också tränar för henne nu, Super kul, för Jossan är så bra! 
Tror jag har tränat för henne i ett halv år snart och jag har aldrig gått så här fort fram i ridningen som nu! Så de går de säkert för Alice me!

Just nu ligger jag och degar i soffan-har precis vaknat, ska snart gå och göra frukost och göra mig i ordning. 

haha hon ser lite trött ut👆min prinsessa 

Bästa köpet på länge

Tja igår fick vi hem mitt efterlängtade paket. De är ett slags boots till hästen som hjälper hästen att lång och få ett finare steg, främst i ökningar men även vanlig trav. 

Jag var skeptiskt först men blev förvånad när jag använde dom. SHIT! 
Waphine är rätt lat när de gäller ökningar så de var ju värt att prova. 
Hon längde som hon aldrig gjort förut, sträckte på benen och verkligen tog i. Hon tyckte de var kul med något på fötterna haha.

De som för att de inte är vanliga boots ätt den har massa flikar på sig som ska fladdra och låta när dom springer. Och efter som dom är lite tunga får dom ta i i ökningar mer. 
Bästa köp på länge!




Dressyrlektion imorgon

Hej! 
Imorgon ska jag och Wilda åka till Ågesta för att träna för Josefina. Är super taggad! Detta kommer då bli andra gången jag tränar för henne. Sist va för 2 veckor sedan och då gick det jättebra! Jag skriver ett inlägg imorgon om hur det gick på träningen 

Brandlarm

Hejsan! 
Jag kom precis till stallet och till min förvåning var Matilda också i stallet! Så himla skönt när någon är här, så tråkigt att vara ensam i kylan annars. 

Problemet är bara att jag och Matilda är mästare på att fastna i fikarummet.. Vi kommer aldrig igång med jobbet och vi sitter bara och tjockar oss. Vi gjorde precis popcorn i fikarummet, hahah det slutade inte så bra.. Brandlarmet gick för vi glömde ta ut dom... Men nu måste vi försöka komma igång så vi kommer här ifrån någon gång. 




Tillbaka

Hej!
Jag har varit helt borta från bloggen nu under en längre tid.. Och det är pga att jag har haft otroligt mycket plugg att göra och sen har jag bara inte haft någon energi till det, jag har varit så himla trött och seg nu under hösten så jag börjar nästan undra om det är något fel på mig, men jag antar att det bara är mörkret och allt plugg som gör mig trött. Men nu har jag lovat mig själv och Matilda att jag ska börja blogga igen och jag set verkligen fram emot det! 






Godmorgon

Inatt har jag inte sovit många timmar. 
Tror jag somnade 2 och skulle upp 7 :/ så idag är jag trött. 

Just nu sitter jag på bussen till idrotten 
Vi ska ha tikvando (stav) 
Hummm har aldrig gjort de så de ska bli spännande tror att de kan va kul :) 
Aja nu ska jag byta om 
Brb

👆Jag


Va ärliga

Vad tycker ni exakt om den här bloggen. 
Vad ska jag göra för att förbättra? ;)



Wwweeeyyy

Så ska de se ut uppåt ska vi 
😍😁😁😄😄 love



Söndags ångest

Känner verkligen inte att jag vill tills skolan imorgon, Eller egentligen när vill man de... Känns bara extra jobbigt idag :/ har så j*vla mycket i skolan nu så de inte är lagligt... Aja jg tar mig igenom de och räknar långsamt till jullovet 
Godnatt






Önskelista 2013

Här är några saker som står på min önskelista i år 
1: babyliss nya locktång Curl Secret

2: Hoppsadel brun 


3: Victoria's Secret body mist Aqua kiss
Och VS body lotion sheer love 



4: ridbyxa helskodd jeans färgad 
5: blanka tävlings ridstövlar 


De va några saker som står högst upp på listan 😁 visste ni att julafton är om 29 dagar❄❄



Snabb bloggning

Tja tänkte skriva lite snabbt vad jag gjort idag. 
Började med att jag vaknade av ett duns för Wilma min kusin hade rullat ner från sängen 😂 hon rullar väldigt mycket när hon sover men de brukar inte hända. Men de va bra att hon gjorde de för klockan var halv 10 och vi skulle göra massa saker

Wilma gick hem och jag och mamma åkte till stallet.
Vi började med att finslipa rakningen på  henne för vi hann inte klart när vi rakade henne här om dagen.
Så de gjorde vi klart plus att vi fixade hovarna, manen och svansen me.
Sen red jag på volten och red igenom de som vi tränade på på träningen igår, och idag gick de som en dans på rosor. 
Jädrar ibland vill man bara att alla ska veta att vi faktiskt kan! Red inte så länge så hon fick lite belöning för att hon var duktig. 
Sen när jag kom tillbaka så hade mamma skurat boxen och mockat ;) vi åkte till lillhästen i stav för att köpa vitaminer och till jula och biltema för att köpa en julbelysning som vi senare spikade upp.
Vi  städade och massa mer innan vi åkte hem.

Även fast vi gjort så mycket idag är jag inte trött :) så nu laddar jag om för mys framför tvn och massa bra tv program. 



 😄😄

Deeeeeg

Jädrar vad jag har hunnit med mycket idag.
Skottat kol, varit och tränat som tog 3 timmar, och just nu balar vi.
Låter inte så mycket men allt tog lång tid så jag är as trött.

Träningen hick så där jag fick henne rätt så fin och avslappnad i slutet men im vi ger så här så vad de inte roligaste träningen idag :/ 
Belönade och tackade min tränare dock för att hon är så duktig och för att vi hade lovat henne en belöning vid min första placering ;) liten kul grej och de förkänar hon :) 



Mysig fiikatime




Rörig dag

Den här dagen har varit den rörigaste dan på länge. 
De började med att vi skulle till en rättegång med klassen då gick vi fel från början aja tillslut kommer vi till rättegången och sen kom den misstänkte och åklagaren och alla dom så tänkte rättegången börja, men de var en som inte kom..- vittnet. Och åklagaren ville inte fortsätta utan vittne... "Suck" 
Så vi hade åkt en och en halv timme för inget, då var man rätt irriterad. 
Men läraren tyckte att vi hade förtjänat att sluta tidigare så de var jätteskönt ;) åkte sen vidare till stallet gjorde allt men fick även ändrade planer där i stallet. 

Nu sitter jag i bilen på en fotbollsplan. Och väntar på att brorsan ska bli klar för vi ska åka till ett släkt barnkalas som vi är försenade till... :/ 
Bra dag..!