Shopping

Igår var jag och mamma och shoppade lite grejer till waphine
Vi åkte dit för att köpa sporrar men kom hem med en påse full med grejer😉
De blir alltid så när man ska handla, iallafall för mej.

Men men vi köpte ett bege schabrak som i affären såg jättelitet ut men satt as bra på henne :-) i vanliga fall hade vi ju inte köpt de om de såg förlitet ut men de var rea så vad spelade se för roll ;-)

Sen köpte vi ett rosa regntäcke som också satt as bra på henne. 
De är väldigt tunt men de är till för regn på sen vår och sommar. 
De var inte lika billigt men så värt priset :-) 

Sen köpte jag förstås sporrar, 
Jag hade ett par innan redan men dom var 5 mm förlånga så jag fick inte tävla i dom. 
Men dom här funkade bra också, jag menar de är ju inte få stor skillnad på 5mm ;-) 

Här kommer bilder på de jag köpte


Mamma är...

Bäst 😏 älskar överrakningar. Hon köpte fin fina nya joggingskor till mej, nu ska de joggas massor.
Just nu är jag på väg till stallet iallafall och idag får jag rida normalt😁
Det är inte för att hon har varit halt utan efter hennes behandling/massage. 
Så kul. 
Man kan säga att dagens perfekt hittills 👌En till minishopping

Idag åkte jag och mamma till lyckås innan stallet. Lyckås har ju sin utförsäljning i helgen så jag tänkte att jag skulle passa på att kolla på lite saker jag behövde. Det slutade iaf med att jag åkte där ifrån med ett par vita handskar och ett pannband. 

Så här ser pannbandet ut på Wilda 

Jag tog aldrig någon bild på handskarna idag så tog bilden från lyckås hemsida 

Hej trött... Eller inte alls.

Just nu ligger jag i sägen och försöker sova... De går väl sådär :/ ingen i huset är vaken och jag är inte trött. Så de finns väl inte så mycket annan att göra än att ligga här. 

Idag skrittade jag på prinsessan. De gick skapligt bra. Behandlingen värkar ha hjälpt iallafall, för hon var rädd för så töntiga saker idag som markplattor till harven till volten. Den som vi rider förbi varje dag i vanliga fall. Hon var också jättepigg idag tillskillnad från dom sista dagarna innan behandlingen så de är ett gått täcken på att den har hjälpt. 
Sen var hon extra glad idag (efter vi skrittat😉) hon ville gosa och pussas mycket så jag gjorde de och ryktade extra länge på henne. 

Aja nu får jag väl ta och lyssna på musik och ligga och ta de lungt här tills jag somnar, Jag menar de finns ju liksom inget annat bättre att göra ;) 
Godnatt/ Matilda 

Dagen outfit på hästen. Brunt tema :)Vardags lyx för Wilda

Hej! 
Igår fick Wilda massage och akupunktur i en timme. Kiropraktorn sa att hon var stel i höger hals och att hon hade en stor låsning vid korset. Nu efter behandlingen ska jag skritta i två dagar sen jogga tredje dagen. Det känns skönt att kiropraktorn va ute nu innan tävlingen och kände igenom Wilda :) 

På väg till stallet

Helluu! 
Just nu befinner jag mig på tuben. Vi slutade klockan 12 idag men jag gick lite tidigare för att hinna med min buss i Farsta för Wilda ska få massage klockan 1, så jag har lite bråttom. Jag bloggar mer när jag kommer till stallet, puuuss! Lite random bilder från skolan idag. 
 

Backträning

Hej! 
Idag var de backträning på schemat för mig och Wilda. Matilda och waphine i stallet följde även med. Wilda skötte sig ganska bra men hon var rädd för precis allt som rörde sig.. Jättejobbig. Annars var de en super mysig ridtur tillsammans med dom bästa Planer

Idag ska jag och Alice rida ut och klättra lite, jag har inte ridit på 2 dagar för hon behövde vila. Hon kommer nog vara super pigg ;)
Imorgon tror jag att de blir uteritt också. Och dagen efter de ska Waphine få skön massage av vår kiropraktor Lina. Sen ska hon väl stå någon dag efter de men sen är vi igång igen med träningen, och då ska jag försöka få med dressyr såklart och någon hoppträning.
Så ser min träning ut denna och bästa vecka.


Dagens lilla shopping

Julia red Wilda idag, alltså var jag stallfri så jag passade på att träffa min underbara vän Mikalinn. Vi gick runt i stan och kollade in kläder och massa annat. Ja drog med mig henne även till hööks och där köpte jag lite saker. Egentligen behöver jag inte dom här sakerna men min ursäkt är att de är Wilda värld efter att hon var så duktig på tävlingen hahah...

Från början till nu

Känslan första gången jag fick reda på att vi skulle skaffa häst var enorm! 😍De tog ett jag att fatta att hon faktiskt skulle bli min, tog lång tid att få in de i hjärnan, och jag visste väl inte vad de innebar med egen häst jag va ju bara 8.
Under åren tillsammans med min Polle har vart dom bästa i mitt liv :) nu idag skulle jag inte kunna leva utan henne.
Att ha häst kräver mycket ansvar och de har jag som person vuxit på. Men illafall när jag fick henne började jag att skänka på sadelkåporna så liten var jag och då blev de ju inte så seriös ridning. ;) sen bytte vi stall från där jag lärde mej rida till de stallet Alice stog i och de var där vi lärde känna varandra
Hon och jag fann varandra direkt kan man säga. Hon hjälpte mej med ridningen, jag tog lite lektioner för henne :) och sen dess har vi stått i samma stall förutom ett. Nu är vi typ systrar ;)

De var i de förra stallet jag började tävla lite hon kunde inte ens gå i form i ett varv då utan att krångla, och de var typ bara ett år sedan. Så de har gått fort fram för mej senaste tiden. För nu går de bättre än bäst med ridningen. Träningar både hemma och för träningar går toppen. Nu på alla tävlingar går de mycket bättre än för ett år sen. Hon går i form, jobbar fint med bakbenen och kroppen hela programmet, men hon är fortfarande för saker som barn och domarbås haha. Men de är de jag gillar att ha en häst som är vaksam och inte helt död :)

Jag älskar häst livet och skulle aldrig byta ut de mot något annat liv. :)


Söndagens dressyrtävling (Sollentuna)

Hej! 
I söndags så var det dags för första tävlingen efter skadan. Jag och Wilda startade en lätt:b1 i Sollentuna. Redan när vi kom fram till tävlingsplatsen så kändes allt jättebra, personalen var trevliga och allt var organiserat och Wilda trivdes. Vi var lite sena i vår tidsplanering så jag red fram ganska omgående. På framridningen kändes hon super fin! Hon var stark i galoppen men de är ju de svåra med henne så jag kunde liksom inte göra så mycket åt de just då. Traven och skritten kändes grym och hon lyssnade super på alla hjälper. Ja red fram i ungefär 45 min och de var alldeles lagom för henne tyckte jag. Väl inne på banan fortsatte hon vara mjuk och medgörlig men i galoppen blev hon väldigt hastig och stark. I överlag är jag jättenöjd med programmet! Hon var lugn i traven och jag red mycket med sitsen vilket var målet. Vi fick 57,59 % vilket är rekord för mig och Wilda! Seeegt...och annat

Segt har de vart hela förra veckan.
Skolan gick de inge bra i, tävlingen var typ sämsta någonsin.. Mitt fel!
Men träningarna har gått super. Jag är så nöjd med min tränare tänker inte byta!! Jag har aldrig gått så mycket och fort framåt som jag har gjort med henne så de är super kul. Varje träning kär jag mej massor av nya saker Jättebra/kul verkligen😄
Till nästa år kommer jag också börja tävla för Ågesta, jag gillar den klubben mycket bättre, för olika saker så de är bra.
/Matilda


Hovis

Igår fick min prinsessa nya skor.
De var dags för de.
Hovis gjorde dom så fina, putsade dom lite efter också, han sa att han gör inte de på alla hästar, bara när dom står sill och helt enkelt sköter sej.
De va skönt att höra att hon sköter sej,

Just nu är hon inne i en brunst period... Mindre kul och de brukar hon när grannen till henne står och sniffar. EUW.
Men de jag skulle komma till var att hon gjorde inte igår när hon skoddes. Så hoppas de börjat gå över. ;)


Förlåt...

För jag har vart sämst på att blogga. Ska bättra mej men har bara inte orkat nu senaste tiden
Men jag lovar att jag ska bättra mej.


Världens hemskaste dag

Den här dagen blev ju inte som jag hade tänkt... Den började med att jag helt tappade bort tiden på morgonen så jag fick springa från tuben till skolan och just i den stressen insåg jag att jag hade glömt mitt block hos lukas med alla mina anteckningar till min redovisning som jag skulle ha under dagen. Jag stannar då upp i min lilla springtur och tänker att jag löser de här för de kan ju inte bli värre nu men tyvärr kunde de bli de.. Men jag hinner iaf till min lektion och jag får låna ett block av min kompis. Men under min lektion så råkar jag ta upp min tele och går in på insta och SÅKLART ser min lärare de så jag får 3 timmars frånvaro! Men jag får iaf göra min redovisning tillsammans med min grupp och den gick faktiskt bra men så fick jag bara ett E på redovisningen! Jag va verkligen nöjd men jävla äckel läraren hatar mig och tyckte inte jag var tillräckligt djup. Visst jag accepterar att jag fick ett E men jag är så hemskt besviken på mig själv. Tack och adjö för mig idag, nu ska jag gå och gråta lite