Dumma ponny

Waphine har röjt till de rejält i stallet nu. Hon var elak mot Tru en sen den tid Tru flyttade hit och hon här inte blivit snällare. Hon högg och atakerar gallret och var allmänt sur hela tiden. Så de var bara att flytta om alla hästar förutom wida och waphine :) 
Vi alla slet och hjälptes åt för att skura och mocka ur boxar. De var fullt ös i stallet. Så här blev den ändrade årdningen:
Day till flox och flox till trus och tru till days box. Hängde ni me? 

InnanEfter


Så är de nu iallafall och värkar funka riktigt bra. Waphine var lite surig första dagen på flox men efter de är de som ingenting har hänt.
De funkar riktigt bra. 
Vi får hoppas att de håller i sig. För min häst är inte den lättaste att sammarbeta med när de gäller förnedringar.... De spelar liksom inte någon roll om de är en stol som flyttas på stallplan eller  de är boxbyte eller något annat liknande. Hon gillar inte förnedringar helt enkelt ;) men hon brukar vänja sig vi de efter en dag så vi får hoppas att de är så nu med, men de skulle jag tro. Hon visar inget så de är possetivt, och flox värkar trivas i sin box bredvid surkärringen ;) 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: