LONDON

I höstas var jag på en resa med min underbara vän Hedda och hennes familj. Vi reste en helg till London för att shoppa och bara komma bort från skolan och allt för ett tag. Vi bodde i en jättefin lägenhet som vi hyrde över helgen, den var alldeles nyrenoverad och fräsch! Vi bodde typ 5 stationer från Oxford street så det gick jättefort att komma in till "stan" Dagen då vi landade så hann vi bara få nycklarna till lägenheten och en snabbis in på ett primark för att se alla erbjudanden. 
Dagen efter gick vi upp tidigt och fixade oss och sen åkte vi tunnelbanan in till Oxford street och sen shoppade vi heeela dagen! Måste ha varit min absolut bästa dag i mitt liv. Både jag och Hedda hade sparat hela sommaren till den här resan så vi hade en hel del pengar med oss, så vi shoppade verkligen loss! Vi var inne i massa olika butiker under den dagen men den bästa var ju såklart Victorias secret! Det häftigaste var att vi fick gå på vip 
avdelningen för  att en tjej som jobbade där såg hur lyckliga vi var över att vara där så hon ville göra det speciellt för oss  , så himla snäll! 
När vi kom hem efter den långa shoppingdagem så köpte vi med oss mat och sen åt vid god middag hemma i lägenheten. 
Sista dagen så åkte vi till något ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette.. Där skulle vårt tåg till flygplatsen gå iaf men det var flera timmar kvar så då gick vi runt i staden som va där, och det va jättecoola  o höga skyskrapor i den staden. Vi gick mest runt och kollade i lite affärer och shoppade det sista och sen satte vi oss på ett café och där satt vi tills vårt tåg skulle gå. Det kändes hemskt att åka hem kommer jag ihåg, jag ville verkligen inte hem! Jag trivdes så galet bra där borta! 
Varför jag väljer att skriva det här på bloggen år för det första för att jag vill berätta om en otroligt härlig resa jag gjorde i höstas. För det andra så vill jag varmt rekommendera att åka till London eller Englad för er som inte har varit där! London är en otroligt fin stad med sån rörelse i, det är folk på alla gator och det är liv och fest på gatorna, affärerna är häftiga och människorna i England är underbara! Min dröm är att få åka tillbaka nu.. 

Här satt vi på planet på väg till England 

Ja och Hedda 

Hahah vår shoppinglista 



Utanför Victorias secret 

Vip avdelningen 


Vip avdelningen 






Skyskraporna jag berättade om 
All shopping ;) 



Postat av: Emelie

Åå Gud vad kul för dig. 😍 De är min dröm

Svar: hoppas du får uppleva de någon gång! kram
hastradd.blogg.se

2014-01-23 @ 17:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: